new bikini

Hei dere! 

I går fikk jeg endelig ferie fra jobb, og om ikke lenge så reiser vi til syden. Gleder meg veldig til å bare slappe helt av, lese en god bok på stranda, spise god mat og nyte late dager. De siste dagene har gått i jobb, trening, soling, og kosekvelder med film – i tillegg til at jeg har vært med vennene mine. I morgen skal jeg på en jentekveld der vi skal grille, drikke og ha sommerleker og det ser jeg virkelig frem til. Er mange jeg ikke har sett på veldig lenge, så det blir gøy. 

I dag tenkte jeg først å ligge litt i solen, før jeg tar meg en tur til Jessheim for å kjøpe et GoPro kamera for søsteren min. Det blir nok en rolig fredag på meg, kanskje jeg tar meg en tur på stranda og bader litt, men det får jeg nesten bare se an. Tror faktisk ikke jeg har badet så mye i Norge noen gang, men når det er opp mot 30 grader, så føler jeg det nesten er umulig og ikke bade. 

For en stund tilbake fikk jeg bikinien jeg bestilte, og jeg er såå fornøyd! Underdelen var egentlig litt for stor, men etter at sydde den inn og fikset litt på den ble den helt perfekt! Fargen er superfin, og jeg elsker passformen.  

Love u, xoxo 
-m

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg