Min sommerferie♥

Hei alle sammen! ♥​♥

Nå er det evig lenge siden jeg har tatt meg tid til å blogge. Skulle tro at jeg hadde masse av tid til det i sommerferien, men det har gått så fort og tiden har bare flydd av gårde. Denne sommeren har vært helt fantstisk! Jeg har kost meg så ufattelig mye og jeg har opplevd så mye mer enn jeg hadde tenkt. Selv om mye av tiden har gått til jobb, så har jeg fått presset inn tid til alt jeg har hatt lyst til å gjøre. 

Jeg har fått være masse med familien min og det er kanskje det jeg ønsket aller mest. Er så glad i dem og jeg koser meg så sykt i lag med dem. De er verdens beste – virkelig.  I sommer har jeg vært en uke med Nora og Siri til Gran Canaria. En tur jeg aldri kommer til å glemme for herregud så mye som vi lo og hadde det gøy på den turen. Det begynte med bagasjetrøbbel på Gardermoen som endte med at vi ankom Granca uten bagasje. Vi hadde så og si ingen klær og måtte til innkjøp av noen klær der nede. Til tross for ingen bagasje og klær, lo vi oss igjennom det og koste oss sykt mye. 4 dager senere ankom tingene våre – noe som var digg. Sol, bading, latter, varme, strender, gåturer, middager, godis og så mye mer oppsummerer turen ganske mye.  En tur jeg aldri vil glemme og en tur jeg virkelig hadde det gøy på. Jeg er så glad og takknemlig for turen, og et minne jeg aldri ville vært foruten for turen var perfekt. 

Etter Gran Canaria turen tok ei venninne og jeg en helgetur til Oslo. Vi dro inn til tigerstaden i 12 tiden, sjekket inn på hotell og gikk rundt i Oslos gater. Vi shoppet, spiste på restaurant, lo og koste oss i det fine været. På kvelden var det duket fot vin og testing av utelivet. En helt vill kveld som jeg kommer til å huske lenge! X-antall latterkramper, overraskende hendelser og rett og slett en super gøy og koselig tur. 


 

Helgen etter tok jeg bilen og kjørte ned til Sandefjord for å være med fineste Camilla. Nok en helg med moro, og ikke minst fin på vin og råning. Jeg koste med så mye, og veldig gøy å sitte ved siden av to langrennsløpere på landslaget, ( til tross for at jeg ikke visste hvem de var i utgangspunktet ). En super helg med mange fine minner. 

Har blitt en del tacokvelder med folk, og noen småturer ut på Kongsvinger. Denne helgen er jeg i Bergen for å flytte tingene mine, siden vi skal flytte inn i ny leilighet. Sykt koselig å møte Erik igjen, snart er hele gjengen samlet igjen så det skal bli bra. 

Processed with VSCO with c1 preset

Neste helg venter en festival som heter Audunbakken, så det kan jeg tenke med blir ganske gøy. Sommerferien nærmer seg slutten, så nå må jeg bare nyte den siste tiden og finne på så mye jeg kan. Jeg må bare si det, trodde fjorårets sommer ikke kunne overvinnes, men denne har faktisk vært bedre. Håper alle koser seg og nyter ferien til det fulle. Sommeren for meg er hellig og det er også derfor jeg benytter de mulighetene jeg får til faktisk å gjøre det. Jeg elsker sommer og jeg nyter hver eneste dag, hvert eneste minutt og hvert eneste sekund. Det er den beste tiden jeg vet om. 

Love u, xoxo 

-m

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg