Did you know?

Viste du at jeg..

♥ Tenker alt for mye. Både på ting, som ikke har noen mening og som jeg ikke burde tenke på eller noe.

♥ Hater å krangle. Jeg er ei ganske ærlig jente, og jeg sier som regel det jeg mener, men hater å krangle med noen. Vil ikke at det skal oppstå noe drama, eller ubehagelige forhold. Det er noe jeg hvertfall har lært i løpet av årene. 

♥ Ikke klarer tær. Synes tær er noe av det ekleste jeg vet om.Vet det er skikkelig jentete og teit, men det er noe jeg virkelig ikke takler.  Takkk gud for SOKKER♥

♥ Ler veldig høyt. Det tror jeg ligger i familien, mamma ler utrolig høyt når hun ler, så må ha noe med genene og gjøre. Er ikke flau over det da, det er sånn det er, hehe. 

♥ Er sulten nesten hele tiden. Har utrolig nok i løpet av det siste fått en utrolig forbrenning, noe som er bra det, men slitsomt til tider. 

♥ Faller for selsikre, høye, mørke, muskel gutter. Trenger jeg si mer?

 Aldri har hatt kjæreste. Det er vel ikke så mye å si her heller. Har liksom aldri klaffet ordentlig dessverre og da har det bare blitt som det har blitt. Til tider kunne jeg ønske at jeg hadde en kjæreste, men det kommer nok når jeg minst venter det. Singel liveet! 

♥ Har blå/lilla fødselsmerker nedover hele venstre bein. Det er som sagt noe jeg ble født med som liten. Jeg skjemmer meg overhodet ikke over det, synes det egentlig er litt unikt. Det er det som gjør meg meg, og jeg har ingen planer om å fjerne det!

♥ Aldri har farget/stripet håret. Håret er helt naturlig, aldri gjort noe med det verken farget eller stripet det. Det skifter litt farge som det vil, om sommeren blir det lysere og om vinteren mørkere. 

♥ Sliter med selvtilliten. Kan virke som jeg har verdens beste selvtillit, men det har jeg langt i fra. Skulle gjerne ønske jeg hadde det, men det har jeg ikke dessverre. I’m working on it.  

Elsker tv-serier. Drømmer meg helt bort, og lever meg helt inn. Noe av det beste jeg vet om, bare forlate sin verden og glemme alt og alle. Det er en helt unik følelse, og jeg er fortapt i serier som One Tree Hill, Gossip Girl, The Carrie Diaries, Vampire Diaries, Frustrerte Fruer, Geordie Shore osv. 

♥ Klarer ikke sove uten 2 puter. Det er helt utrolig sykt, men jeg klarer ikke sove. Føler jeg får for mye blod i hue og det er ikke en deilig følelse. 

Skal reise til USA og bo der i hvertfall 2 mnd. Dette er noe jeg har hatt lyst til hele livet og derfor skal jeg gjøre det. Kanskje jeg til og med blir lenger om jeg liker meg ekstra godt. 

♥ Er veldig skolelei. 2. klasse på vgs er et utrolig tungt år, så gleder meg veldig til å bli ferdig. Men jeg er også veldig skolelei så om jeg kommer til å fortsette å studere etter videregående er jeg faktisk ikke helt sikker på enda. Vet det er dumt og ta fri år osv, men er heller ingen vits å studere med null motivasjon. Heldigvis har jeg en god stund igjen til å tenke på. 

♥ Kan virke veldig overlegen. Ofte på shopping kan jeg virke utrolig overlegen, men det er jeg virkelig ikke. Det er bare at jeg blir helt borte, så det er ikke meningen. 

♥ Elsker ferieturer med familien. Ikke noe er som en ferie sammen med min kjære familie. Utrolig koselig og ikke minst minnerike. MINNER FOR LIVET!

Favoritt faget er gym. Ikke noe hemmelighet at det er gym som er det beste faget. Deilig å bare kunne slippe tankene litt vekk, være aktiv og gjøre noe som jeg liker. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg