Sunday

Hei alle sammen og god søndag! Håper dagen så langt har vært deilg og god. Jeg kom nettopp hjem fra trening så er ganske så sliten. Løp sammen med min kjære søster og hun er maskin! Helt utrolig, kjempe forbilde, uten tvil♥. Kjempe stolt av henne, hehe! Ingen tvil om at jeg elsker når hun er hjemme, alt blir liksom så mye bedre. 

Lasagnen står i ovnen, Hanne dusjer, Nora og Siri er på trampolinen, mamma leser,  pappa ser på en eller annen fotballkamp mens jeg  derimot har en masse klær som burde ryddes bort, for å få litt orden i sakene, uheldigvis.. Imorgen er det skole og allerede på onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i på eksamen – sykt skummelt, men får gjøre det beste ut av situasjonen. Håper jeg kommer opp  skriftelig hvertfall, fordi det er tidligere enn muntlig og da er det fortere til sommerferie! Kjenner jeg gleder meg ekstra til sommerferien nå!:)


Svett og fin jente det!… 

Nå skal dusje, sette på meg kose klær og lade opp batteriene til den kommende skoleuken. Det er viktig spesielt nå som det nærmer seg slutten, kjenner motivasjonen er veldig liten, men nå er det bare å kjøre på. Ingen vits å stoppe like ved mållinjen! 

Vi snakkes senere ikveld folkens, var en tur i sverige så kanskje jeg legger ut innkjøpene mine. Kos dere videre! ♥ 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg