Laaang freedag

Etter gåturen bestemte vi oss for å dra en tur til Sverige for å finne på noe gøy! Dermed tok vi bilen og satte kursen mot svenskegrensa. Jeg er sikker på at over 80 prosent av de som var der var nordmenn, men men sånn er det! Fikk kjøpt det viktigste nemlig godteri så turen ble reddet. Kjøpte meg også en olakjole, en stroppløs singlet, to t-skjorter og litt sminke. Trengte egentlig ikke noe, men siden jeg fant det hadde jeg ikke noe problem og ta det med meg hjem igjen. Etter 2 timer i Sverige var Harryturen over, og vi dro hjem for å spise mammas hjemmelagde pizza, naaaam.

Deilig å komme litt ut av huset. Når alt du har sett de siste dagene er de samme husveggene og den samme senga i 3-4 dager er det deilig å orke og komme seg unna og se litt folk. Turen var herlig og ikke noe er jo som å kjøre verdens beste corsa med storesøster?n bak rattet, hehe.  


Biltur er alltid like gøy!

Nå skal gå å legge meg, skal en liten tur på jobb imorgen så må være utvilt, hvis ikke kan det bli vanskelig å jobbe! Håper alle nyter ferien og at dere koser dere masse! Vi snakkes imorgen♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg